Meer weten over de ouderenzorg?

Heb je de website doorgenomen, maar zit je nog met vragen? Er zijn verschillende manieren om meer informatie in te winnen, afhankelijk van wat je wilt weten. Vind hier de contactgegevens* die je nodig hebt om een antwoord op je vraag te vinden!

*Ontdek de Ouderenzorg is een samenwerking van verschillende organisaties. Er is daarom geen centraal contactpunt om ons direct op te bereiken, maar we reiken je hieronder een aantal andere contactmogelijkheden aan.

Vragen over vacatures

Je vindt veel vacatures in de regio Gelderland bij elkaar op de website van Werken in Zorg en Welzijn. Kijk ook eens op de websites van organisaties zelf om te zien welke vacatures zij open hebben staan en neem desgewenst contact met hen op om meer te weten te komen.

Bekijk direct vacatures

Vragen over jouw mogelijkheden

Heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden, functies, opleidingen en meer?
Neem dan contact op met een deelnemende organisatie in de ouderenzorg bij jou in de buurt.

Wil je de stap naar zorg en welzijn (weer) maken?
Ga dan eens in gesprek met Sterk in je werk. Deze organisatie biedt gratis loopbaancoaching aan iedereen die een eerste (of volgende) stap in zorg en welzijn wil zetten. Ideaal als je je wilt laten omscholen of wilt doorgroeien.

Gratis loopbaancoaching

Wil je je breder oriënteren of woon je in een andere regio?
De landelijke campagne ‘Ik Zorg’ biedt veel informatie over werken in de gehele zorg, door heel Nederland.

Vragen over Ontdek de Ouderenzorg

Heb je als organisatie interesse om je aan te sluiten bij ons initiatief of wil je ergens meer informatie over? Stuur dan een e-mail naar Esmiralda van Lieshout via e.vanlieshout@wzw.nl.
Te bereiken op telefoonnummer (06) 82 06 16 80 di. t/m do.