Zorgorganisaties in Gelderland e.o.

Ontdek de Ouderenzorg is een initiatief van samenwerkende zorgorganisaties in Gelderland en omstreken. Met elkaar willen wij laten zien hoe de ouderenzorg nu écht in elkaar steekt. Kies een ouderenzorgorganisatie hieronder en laat je inspireren!

Bekijk direct vacatures

Onze zorgorganisaties in de regio Gelderland

Nieuwsgierig naar de ouderenzorgorganisaties binnen ons netwerk? Of wil je meer weten over leren en werken bij deze organisaties (zowel verpleeghuizen als thuiszorg)? Klik op de logo's hierboven om de websites te bekijken. Vergeet niet op de rest van onze website rond te kijken om meer over te ouderenzorg te weten te komen.

Ontdek de ouderenzorg

Onze missie

Als verzorgingstehuizen en thuiszorgorganisaties in Gelderland en omstreken willen wij vertellen hoe de ouderenzorg in de regio Gelderland er nou eigenlijk uitziet. Veel mensen blijken dat niet te weten - daar gaan wij verandering in brengen. Zorgmedewerkers en cliënten laten zien en horen hoe het wél zit.

Direct solliciteren?

Spreekt een van de bovenstaande organisaties je wel aan of heb je een interessant functieprofiel gezien? Bekijk hieronder alle vacatures in de ouderenzorg in de regio Gelderland. Wie weet kun je wel direct solliciteren! 

Naar vacatures